Cum platesc

Plata ratelor

Poti returna banii pe Cardul Direct foarte usor ca sa te bucuri apoi de limita ta de credit reintregita. Este important sa stii ca timpul de procesare si inregistrare a platilor poate fi intre 2 si 3 zile lucratoare.

La automatele BT Express

de la Banca Transilvania platesti sumele dorite cu Cardul Direct sau prin scanarea codului de bare aflat in partea de jos a extrasului.

Daca nu ai niciun extras de card, poti genera CODUL DE BARE cu care sa platesti la BT Express. Este necesar sa introduci numarul de card aici pentru a afla codul de bare.

Plata prin ordin de plata predefinit

prin BT24/mobile BT24 din meniul "Plateste o factura de utilitati", selectand ca furnizor  BT Direct - Card si completand informatia din codul de bare de pe extras.

La orice punct de plata Paypoint

prin scanarea codului de bare de pe extras. Poti genera CODUL DE BARE cu care sa platesi la Paypoint aici daca introduci numarul de card.

Plata in aplicatia PAGO

prin selectarea BT Direct din meniul de Furnizori si scanarea codului de bare pe care il poti obtine de aici.

Plata prin transfer interbancar

(din alta banca decat Banca Transilvania) in contul RO44BTRLRONINCS000788104, deschis la Banca Transilvania cu mentionarea numarului de cont sau a informatiei din codul de bare de pe extras.

Prin mandat postal la orice unitate a Postei Romane

in contul RO44BTRLRONINCS000788104 cu mentionarea numarului de cont sau a informatiei din codul de bare de pe extras (plata trebuie efectuata cu 7 zile inainte de data scadenta).