Cum platesc

Plata ratelor

Alege modalitatea de plata a ratelor potrivita pentru tine din optiunile de mai jos, pentru a te bucura de si mai multe cumparaturi cu Cardul tau Direct.

Ai in vedere ca timpul de procesare si inregistrare a platilor este de maxim 3 zile lucratoare (7 zile pentru plata prin mandat postal).

La automatele BT Express

de la Banca Transilvania platesti sumele dorite cu Cardul Direct sau prin scanarea codului de bare aflat in partea de jos a extrasului.

Daca nu ai niciun extras de card, poti genera codul de bare cu care sa platesti la                BT Express. Este necesar sa introduci numarul de cont aici pentru a afla codul de bare.

Prin ordin de plata predefinit

prin BT24/mobile BT24, NeoBT si BT Pay din meniul "Plateste o factura de utilitati", selectand ca furnizor BT Direct - Card si completand informatia din codul de bare de pe extras.

La orice punct de plata Paypoint

prin scanarea codului de bare de pe extras. Poti genera codul de bare cu care sa platesti la Paypoint aici daca introduci numarul de cont.

 

 

 

In aplicatia PAGO

prin selectarea BT Direct din meniul de Furnizori si scanarea codului de bare pe care il poti obtine aici.

Prin transfer interbancar

(din alta banca decat Banca Transilvania) in contul RO44BTRLRONINCS000788104, deschis la Banca Transilvania cu mentionarea numarului de cont sau a informatiei din codul de bare de pe extras.

 

 

Prin mandat postal la orice unitate a Postei Romane

in contul RO44BTRLRONINCS000788104 cu mentionarea numarului de cont sau a informatiei din codul de bare de pe extras (plata trebuie efectuata cu 7 zile inainte de data scadenta).