Termeni si conditii

Inainte de a folosi acest site sau serviciile promovate pe acest site va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de mai jos. Daca nu agreati acesti termeni si conditii va rugam sa nu vizitati/folositi acest site sau serviciile oferite prin intermediul sau.

 

Vizitarea acestui site presupune acceptare neconditionata a acestor termeni si conditii.

 

Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru BT Direct IFN SA si sunt proprietatea sa exclusiva. De asemenea, BT Direct IFN SA detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

 

Informatiile cuprinse in acest site sunt furnizate doar cu titlu informativ si trebuie utilizate doar in acest scop, ele neputand fi considerate oferte de produse sau servicii financiare si nici nu reprezinta sfaturi sau recomandari pentru investitii sau contractarea unui imprumut sau produs financiar.

 

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs. Cotatiile cursurilor valutare, valoarea instrumentelor financiare, valoarea procentelor si a produselor oferite pot fluctua si/sau pot fi afectate de schimbarile economice nationale si/sau internationale.

 

BT Direct IFN SA isi rezerva dreptul de a schimba oricand continutul site-ului precum si termenii si conditiile de folosire ale acestuia. Acestea vor fi publicate pe site si vor produce efecte de la data publicarii lor.

 

Vizitatorul/utilizatorul accepta ca se obliga sa nu foloseasca in mod necorespunzator sau sa abuzeze de continutul si/sau serviciile BT Direct IFN, orice dauna produsa BT Direct IFN SA prin folosire necorespunzatoare, alterare, modificare sau abuz din partea vizitatorului/utilizatorului va fi despagubita de acesta.

 

De asemenea, nu este permis transferul, introducerea, modificarea sau stergerea datelor sau a altor materiale continute in acest site ori restrictionarea accesului catre acesta si/sau legarea acestui site de alte siteuri/pagini de web fara acordul expres al BT Direct IFN SA.

 

BT Direct IFN SA nu raspunde pentru continutul si serviciile oferite prin site-uri accesate prin intermediul link-urilor, hiper-linkurilor sau reclamelor din site-ul BT Direct sau pentru pagubele izvorate din folosirea acestora, continutul acestora fiind proprietatea unor terte parti.

 

In cazul incalcarii acestor termeni si conditii de catre vizitator/utilizator, BT Direct IFN SA poate lua pentru recuperarea prejudiciilor orice masura legala considerata necesara, iar pentru protectia sa poate bloca accesul oricarui vizitator/utilizator la acest site.

 

Nerespectarea termenilor si conditiilor stipulate in acest acord atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legii 8/1996 si ale legii 161/2003. 

Folosirea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul sau, sunt considerate ca acceptare a noilor termeni si conditii.