Comunicate de presa18.07.2022

Flanco si BT Direct lanseaza un card co-branded care aduce clientilor 5% din valoarea cumparaturii inapoi pe card

Flanco si BT Direct, divizia de consumer finance a Grupului Financiar Banca Transilvania, anunta un parteneriat prin care ofera noi servicii si beneficii clientilor comuni.

Cele doua companii lanseaza cardul de credit Cardul Direct de la Flanco, care aduce clientilor 5% din valoarea cumparaturilor efectuate in orice magazin fizic Flanco sau pe flanco.ro, inapoi, pe card. Cumparaturile pot fi achitate integral sau in rate cu dobanda foarte accesibila, de 1%/luna.  

“Ne dorim sa oferim clientilor nostri modalitati cat mai diverse pentru a-si achita cumparaturile, care sa le aduca atat posibilitatea de a investi in tehnologia de ultima generatie pe care si-o doresc, cat si avantaje financiare suplimentare. Prin parteneriatul cu BT Direct, acestia pot alege intre varianta de a achita produsele in 3, 10 sau 15 rate fara dobanda si optiunea de a le achita integral ori in rate cu dobanda usoara, cu beneficiul suplimentar de a primi inapoi pe card 5% din valoarea cumparaturii. Daca, de exemplu, vor sa beneficieze de o oferta limitata, insa mai dureaza cateva zile pana cand salariul va intra in cont, pot opta pentru o perioada de gratie de pana la 55 de zile, cu dobanda 0%. Optiunile sunt diverse, iar consultantii nostri din magazine pot ajuta fiecare client sa o gaseasca pe cea mai potrivita”, spune Ovidiu Nicusan, Director de marketing, Flanco Retail.

Un alt avantaj oferit clientilor prin acest parteneriat este posibilitatea de a achita orice rata BT Direct, indiferent de natura creditului, in intreaga retea nationala Flanco, formata din 153 de magazine.

”Prin BT Direct dorim sa crestem parteneriate durabile prin servicii de calitate, moderne si solutii convenabile de finantare oferite clientilor. Alaturi de Flanco lansam un card care valorifica avantajele pe care le avem pe piata in ceea ce priveste modalitatea de finantare. Cardul Direct de la Flanco inseamna acces rapid la bani, posibilitatea de a achizitiona rapid produsele necesare si proximitate”, declara Nicoleta Bott, Director General Interimar, BT Direct. 

Cu noul Card Direct de la Flanco, clientii pot face cumparaturi in magazine sau online, cu 0% dobanda in perioada de gratie, de pana la 55 de zile; plati contactless pentru cumparaturi de pana la 100 lei; plati cu telefonul mobil prin aplicatia BT Pay, precum si retrageri de numerar. Mai mult, cardul permite si plata in rate fara dobanda, direct la POS. Un alt avantaj este faptul ca ratele se pot face la cumparaturi de oriunde din tara sau strainatate, din orice magazin fizic sau online, cu plata integrala. La minimum 500 de lei cheltuiti, tranzactia se poate imparti in 3 rate fara dobanda sau intre 4 si 36 de rate, cu doar 1% dobanda lunara, prin programul Rate Oriunde, iar beneficiul poate fi activat prin SMS.

Cardul vine, de asemenea, cu optiuni multiple pentru rambursarea ratelor:

  • in magazinele Flanco;
  • la bancomatele BT Express;
  • prin sistemul Paypoint, la orice terminal de plata;
  • prin aplicatia Pago, instalata pe telefon;
  • prin transfer interbancar;
  • prin ordin de plata predefinit prin BT24 Internet Banking sau Mobile Banking.

Cardul Direct de la Flanco se emite exclusiv in magazinele retailerului, simplu si rapid, in 10 minute, cu un minim de documente – cele de identitate. Lunar, clientii vor primi un SMS prin care le va fi comunicata valoarea bonusului acumulat. In momentul in care doresc sa il utilizeze, indiferent de magazin sau de tipul achizitiei, trebuie sa raspunda la SMS in urmatoarele 3 zile, cu textul “Bonus + valoarea acestuia” (ex. Bonus xx lei).

# # #

Despre Flanco: Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1.500 de angajati, compania detine o retea de 153 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 109 orase ale Romaniei. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.flanco.ro sau paginile de Facebook si de LinkedIn.

Despre BT Direct: BT Direct IFN SA, companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania, este o institutie financiara nebancara, care ofera persoanelor fizice o gama variata de produse financiare atat in domeniul de creditare in magazinele partenere, cat si de creditare online sau credit de nevoi personale www.btdirect.ro.

Vrei un card de
cumparaturi?