Comunicate de presa07.04.2022

Carrefour Romania si BT Direct lanseaza Card Direct de la Carrefour, cu finantare pe loc si 5% bani inapoi pe card

Carrefour Romania si BT Direct, divizia de consumer finance a Grupului Financiar Banca Transilvania, lanseaza un nou card de cumparaturi cu extra beneficii in magazinele Carrefour. Cu noul Card Direct de la Carrefour, o persoana poate obtine finantare pe loc si, ulterior, 5% din valoarea cumparaturilor realizate prin plata integrala in magazinele Carrefour si online, pe Carrefour.ro. Carrefour Romania si BT Direct ofera astfel o modalitate simpla de finantare pe loc, care le permite clientilor sa achizitioneze toate produsele de pe lista de cumparaturi si totodata sa isi optimizeze bugetul, primind o parte din suma cheltuita.

Cardul este disponibil pentru toti clientii Carrefour si poate fi obtinut in hypermarket-urile Carrefour, printr-o procedura simplificata. Utilizatorul beneficiaza de finantare pe loc de pana la 40.000 de lei si de 5% bani inapoi pe card pentru orice achizitie ulterioara, realizata prin plata integrala cu Cardul Direct de la Carrefour in magazinele fizice multiformat (hypermarket, supermarket, magazine express si Supeco) si prin canalul online, Carrefour.ro. In acelasi timp, cardul poate fi folosit la orice comerciant, inclusiv pentru plata integrala a facturilor, insa beneficiul de 5% bani inapoi pe card este exclusiv in cadrul Carrefour, iar procentul returnat in cazul altor comercianti este de 2%.

Cu noul Card Direct de la Carrefour, clientii pot face cumparaturi in magazine sau online, cu 0% dobanda in perioada de gratie, de pana la 55 de zile; plati contactless pentru cumparaturi de pana la 100 lei; plati cu telefonul mobil prin aplicatia BT Pay, precum si retrageri de numerar. Mai mult, cardul permite si plata in rate fara dobanda, direct la POS. Un alt avantaj este faptul ca ratele se pot face la cumparaturi de oriunde din tara sau strainatate, din orice magazin fizic sau online, cu plata integrala. La minimum 500 de lei cheltuiti, tranzactia se poate imparti in 3 rate fara dobanda sau intre 4 si 36 de rate, cu doar 1% dobanda lunara, prin programul Rate Oriunde, iar beneficiul poate fi activat prin SMS.

Nu in ultimul rand, cardul vine cu optiuni multiple pentru rambursarea ratelor:

  • la automatele BT Express de la Banca Transilvania;
  • prin sistemul Paypoint, la orice terminal de plata;
  • prin aplicatia Pago, instalata pe telefon;
  • prin transfer interbancar;
  • prin ordin de plata predefinit prin BT24 Internet Banking sau Mobile Banking.

 

Declaratii:

Misiunea noastra este sa construim un univers comprehensiv, in care portofoliul nostru de produse este completat de cel de servicii, pentru o experienta de cumparaturi fluida. Prin cardul lansat impreuna cu partenerii de la BT Direct, extindem acest univers si oferim romanilor posibilitatea de a-si cumpara produsele dorite, alimentare sau non-alimentare, intr-o maniera chiar mai economica si sigura. Cu aceasta oferta unica in Romania, contribuim totodata la protejarea puterii de cumparare a clientilor nostri.”, Julien Munch, CEO Carrefour Romania.

Suntem bucurosi ca impreuna cu partenerii de la Carrefour am optimizat solutia noastra de finantare, oferind romanilor un produs unic pe piata, foarte usor de accesat. Ii asteptam la birourile de Servicii Financiare din interiorul hipermarketurilor Carrefour, unde, majoritatea clientilor, doar in baza actului de identitate, pot obtine finantare pe loc pentru produsele dorite. Odata cu finantarea se bucura si de beneficiile suplimentare pentru cumparaturi aduse de noul Card Direct de la Carrefour, un produs care suntem convinsi ca va raspunde nevoilor lor si va genera un nou comportament de cumparaturi si plati”, Nicoleta Bott, Director General Adjunct, BT Direct. 

Vrei un card de
cumparaturi?